F.A.Q.s

Shopping Information

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εμπόρευμα στην αρχική του κατάσταση μπορεί να επιστραφεί για επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την αγορά.

Πριν από την επιστροφή οποιουδήποτε εμπορεύματος παρακαλούμε όπως μας στείλετε email ή να επικοινωνήσετε μαζί.

Τέλη αποστολής για την επιστροφή είναι δική σας ευθύνη.

Πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος ακολουθήστε την πιο κάτω διαδικασία:

Garmin αναζήτηση

Βεβαιωθείτε πως η συσκευή έχει τη τελευταία αναβάθμιση (λογισμικό), αυτό μπορεί να γίνει με το Garmin Express
Επαναφέρατε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει τότε επικοινωνήστε μαζί μας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-13:00 και 14:30-17:30 , Τετάρτη 08:00-13:00,  Σάββατο 08:30-13:00.

Τηλ. Επικοινωνίας : 25564200

Σε περίπτωση επιστροφής μαζί με τη συσκευή το πακέτο πρέπει να περιέχει: Το όνομά σας, το email επικοινωνίας, μοντέλο προϊόντος, βλάβη και ο αύξων αριθμός (βλέπε κάτω από το προϊόν, έναν κωδικό γύρω barcode)

Προϊόντα εκτός εγγύησης:

Για όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε από το κατάστημά μας, παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση. Πέρα από αυτή την περίοδο, τα προϊόντα δεν είναι πλέον υπό καθεστώς εγγύησης είναι και του παρόντος κανονισμού αναφέρονται ως «προϊόντα μη Εγγύηση». Ωστόσο, σε περίπτωση που η δυσλειτουργία της συσκευής, αν το προϊόν εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την Garmin Inc., μπορούμε να σας προσφέρουμε το ίδιο προϊόν σε μια μειωμένη τιμή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΣΗΜΕΊΩΣΗ:

Μόνο τα αντικείμενα που αγοράζονται στο κατάστημά μας μπορούν να επιστρέφονται. Ως εκ τούτου προτείνουμε τα είδη που αγοράζονται σε άλλα καταστήματα λιανικής ή ηλεκτρονικά καταστήματα πρέπει να επιστραφούν εκεί που τα αγοράσατε. Πολιτικές επιστροφής μπορεί να διαφέρουν. Ανασύσταση των αποθεμάτων μπορεί να χρεώνονται ξεχωριστά.

Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο άμεσα για πληροφορίες πολιτικής για την επιστροφή τους.

Αποστολή και παράδοση

Online παραγγελίες

Ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται Visa ή MasterCard, και θα επεξεργαστούμε την πληρωμή σας μόνο μέσω PayPal. Μόνο 1 μέθοδος πληρωμής θα γίνει αποδεκτή ανά παραγγελία.

Περιοχές παράδοσης

Σας παραδίδουμε μόνο σε τοπικό επίπεδο και δεν στέλνουμε εκτός Κύπρου. Online παραγγελίες πρέπει να αποστέλλονται σε μια φυσική διεύθυνση δρόμο και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μια ταχυδρομική θυρίδα.

Παρακαλώ ελέγξτε Όρους Συναλλαγών μας πριν από την επίτευξη οποιουδήποτε συνεργαστείτε μαζί μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ

Δωρεάν παράδοση σε όλη τη Κύπρο για παραλαβή στο κοντινότερο γραφείο μεταφορέα.

Για κατ’ οίκον παράδοση, χρειάζονται 2-3 εργάσιμες μέρες για την παραλαβή.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ GARMIN BLUETOOTH;

Οι συσκευές της Garmin είναι συμβατές με τα περισσότερα μοντέλα κινητών.

Στους πιό κατω συνδέσμους αναγράφονται όλα τα συμβατά μοντέλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ ΣΑΣ.(ACTIVITY TRACKER ACCURANCY).

ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ ΣΑΣ.(ACTIVITY TRACKER ACCURANCY).

Τα Activity Trackers της Garmin είναι εργαλεία για να σας παρέχουνε πληροφορίες έτσι ώστε να ενθαρρύνει την ενεργό και υγιή τρόπο ζωής. Τα Activity Trackers βασίζονται σε αισθητήρες που παρακολουθούν τις κινήσεις σας και άλλες μετρήσεις. Τα δεδομένα και οι πληροφορίες που παρέχουν αυτές οι συσκευές είναι μια στενή εκτίμηση της δραστηριότητας και μετρήσεις, αλλά μπορεί να μην είναι απόλυτα ακριβής, συμπεριλαμβανομένων βήματών, τον ύπνο, την απόσταση, τον καρδιακό ρυθμό και τα δεδομένα θερμίδων. Τα Activity Trackers δεν είναι ιατρικές συσκευές, καθώς και τα στοιχεία που παρέχονται από αυτές δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθουνε για ιατρικούς σκοπούς και τα δεδομένα δεν προορίζονται για διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού ασκήσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα ρουτίνας.

Ακρίβεια καρδιακών παλμών στο καρπό με βάση το Heart Rate (Elevate)

Ο οπτικός καρδιακός ρυθμός στο καρπό (HR) στα ρολόγια της Garmin είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να παρέχει μια ακριβή εκτίμηση του καρδιακού ρυθμού του χρήστη σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή. Η οπτικος σένσορας HR έχει σχεδιαστεί για να για να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με αρκέτη ακρίβεια. Η συχνότητα με την οποία μετράται ο καρδιακός ρυθμός ποικίλει, και εξαρτάται από το επίπεδο της δραστηριότητας του χρήστη. Όταν ξεκινάτε μια δραστηριότητα με καποιο μοντέλο της Garmin που διαθέτει οπτικό σένσορα HR, η οθόνη παρέχει ενημέρωση πιο συχνά, καθώς ο οπτικός αισθητήρας λειτουργάει συνεχώς. Η πρόθεση είναι να παρέχει στο χρήστη ένα πιο συχνές και ακριβές ενημέρωση καρδιακού ρυθμού κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας.

Ο οπτικός καρδιακός ρυθμός στο καρπό (HR) της Garmin είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας, υπάρχουν όμως περιορισμοί με την τεχνολογία που μπορεί να προκαλέσουν μερικές από τις μετρήσεις του καρδιακού ρυθμού να είναι ανακριβείς, υπό ορισμένες συνθήκες. Οι συνθήκες αυτές περιλαμβάνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του χρήστη, η προσαρμογή της διατάξεως, το είδος και η ένταση της δραστηριότητας, όπως περιγράφεται παραπάνω. Ο οπτικός καρδιακός ρυθμός στο καρπό (HR) δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς, ούτε προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας ή παθήσεων. Σας συνηστούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού ασκήσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα ρουτίνας.