Η GARMIN λανσάρει το νέο smartwatch Fēnix7

Πρόκειται για την επόμενη γενιά του κορυφαίου της mulitisport GPS smartwatch με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, βελτιωμένη για να βοηθήσει τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας να αποδώσουν στο μέγιστο.

Η εβδομάδα έχει 7 μέρες και το ρολόι Fēnix 7 έχει σχεδιαστεί για να γεμίζει καθεμία από αυτές.

Η σειρά Fēnix 7 είναι σχεδιασμένη για να βελτιώνει την αθλητική απόδοση σε καθημερινό επίπεδο, να ενισχύει την ήδη αξιόπιστη σχεδίαση 5 πλήκτρων με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης, να προσθέτει νέες καινοτόμες προπονητικές λειτουργίες.

Με το Fēnix 7 έχεις προσδιορισμό θέσης multi band και παγκόσμια χαρτογράφηση, όλα ενσωματωμένα σε μία ανθεκτική κατασκευή με προστασία στα πλήκτρα και μεταλλικά ενισχυμένες προεξοχές. Με την εξελιγμένη ηλιακή φόρτιση για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στις περιπέτειές τους.

Απόκτησε πληροφορίες και μετρήσεις απόδοσης που σε βοηθούν να διαχειριστείς τη σωματική κατάσταση και να αυξήσεις την αντοχή σου.

Βελτιστοποίησε την αποκατάσταση και τη συνολική ευεξία καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή, τα επίπεδα του στρες, τον ύπνο και πολλά άλλα.

Μια μικρή ταινία για το κορυφαίο Smartwatch της αγοράς

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία που αναδεικνύει όλες τις πτυχές που κάνουν το Fēnix 7 να ξεχωρίζει.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης ακολουθεί ένα lifestyle γεμάτο αθλητική δράση και το ρολόι του γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος όλες τις ημέρες της εβδομάδας!